-Corona-pandemin skapar mycket osäkerhet vad gäller grupper, meditationer och sammankomster, så vi vill rekommendera Er att kontakta respektive grupp för aktuell information. TACK!

Vi hoppas kunna uppdatera denna sida med aktuell information och nyheter i början av året 2021.

– Nu har Eckhartstiftelsen en hemsida: www.eckhartstiftelsen.se.

Sesshin med Bernard Durel: Sesshin kommer att planeras för juni 2021.

Meditation i Karlstad äger regelbundet rum i domkyrkan varje torsdag 19-20  utom på Valborgsmässoafton och Kristi himmelsfärdsdagen och som hjälp att delta tillsammans med dem eller på tid som man själv väljer finns två Youtube-videor:

En Introduktion med präst Eva-Lott Isaksson
https://youtu.be/E3_YC-bW2xI
Inledning samt 20 minuters sittning
https://youtu.be/j3QWVu2Rsp8 .

I Stockholm sitter meditatörer på lördagar 9.30 2×25 minuter med 10 minuter kinhin emellan, var och en hemma hos sig. Man anmäler till Gunilla Croon, gunillacroon(snabel-a)hotmail.com, dagen innan. Bra för alla att veta vilka som är med. Det är en hjälp att veta att andra sitter samtidigt. Det blir en känsla av samhörighet, ett stöd och värme. Vi i Göteborg är mycket välkomna delta i denna gemenskap.