Kort Information/Nyheter

-Våren är här även detta år som annars är så förändrat. Vi hoppas att ni alla har det bra.

Söndagsmeditationen är inställd resten av vårterminen på Moveri i Göteborg. Vi ger tips längre ner om två möjligheter att meditera – med gruppen i Karlstad och med Stockholm.

Vi planerar att starta höstterminen söndag 30 augusti. Mer om det längre fram. Information kommer också längre fram om datum för höstens Zazenkai, endagsmeditation, som vi hoppas kunna genomföra.

Sesshin med Bernard Durel 1-4 juni är inställd. Sesshin kommer att planeras för juni 2021.

Meditation i Karlstad äger regelbundet rum i domkyrkan varje torsdag 19-20  utom på Valborgsmässoafton och Kristi himmelsfärdsdagen och som hjälp att delta tillsammans med dem eller på tid som man själv väljer finns två Youtube-videor:

En Introduktion med präst Eva-Lott Isaksson
https://youtu.be/E3_YC-bW2xI
Inledning samt 20 minuters sittning
https://youtu.be/j3QWVu2Rsp8 .

I Stockholm sitter meditatörer på lördagar 9.30 2×25 minuter med 10 minuter kinhin emellan, var och en hemma hos sig. Man anmäler till Gunilla Croon, gunillacroon(snabel-a)hotmail.com, dagen innan. Bra för alla att veta vilka som är med. Det är en hjälp att veta att andra sitter samtidigt. Det blir en känsla av samhörighet, ett stöd och värme. Vi i Göteborg är mycket välkomna delta i denna gemenskap.

Vi ser fram emot ett återseende när höstterminen börjar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *